Sorteer op
Sorteer op

By Lille Vilde
 

Achter het merk staat Ditte, een Scandinavische moeder van twee. Het merk is opgericht in 2014 en zit sinds 2017 onder toezicht van Ditte. Ditte is een opgeleide tuinvrouw, maar naarmate ze moeder werd groeide haar interesse in duurzame kindermode.  

In termen van haar opleiding is de natuur een groot deel van haar en Little Wild-universum. Achter elk product zit een ontwerpproces met zijn oorsprong in de natuur om ons heen. Bij het merk is er een grote focus op de grond waarop we leven en wordt in alle collecties op verschillende manieren aan de producten gedacht.

En als het om collecties gaat, zijn er geen seizoenscollecties of bepaalde 'tijdelijke' items bij Lille Vilde. Slow fashion is het sleutelwoord en multifunctionaliteit, duurzaamheid, biologische afbreekbaarheid en duurzaamheid staan ​​in alle opzichten centraal.

Het is de missie van Ditte dat Lille Vilde als merk een verantwoordelijkheid draagt ​​om het voor de consument gemakkelijker te maken om duurzame keuzes te maken.

Duurzaamheid

Als merk hebben we een grote verantwoordelijkheid om de consument duurzamer te laten handelen. We nemen deze verantwoordelijkheid serieus bij Lille Vilde, waar duurzaamheid in vele vormen tot uiting komt in de producten van By Lille Vilde.

Siliconen is één van de materialen die meerdere keren wordt herhaald op onze productpagina's. Daar is een reden voor. Omdat siliconen niet alleen ongelooflijk duurzaam zijn, is het ook extreem veelzijdig en wanneer het wordt afgebroken, stoot het geen giftige gassen of microplastics uit ten nadele van ons milieu. Dit is onder andere ook een van de redenen waarom de siliconenmatten als bakmatten kunnen worden gebruikt en dat ze zijn goedgekeurd voor voeding. Bij by Lille Vilde houden we van siliconen.

Onze vloermatten zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Het rubber wordt als vloeistof uit de rubberbomen afgevoerd en verlaat het hout in het element waarin het thuishoort. Leven met de wortels in de grond. Bovenop het rubber zit een laag PU leer wat ervoor zorgt dat de mat jarenlang meegaat. Het is ongelooflijk duurzaam en uiterst gemakkelijk schoon te maken. De twee lagen samen geven de mat ook een veelzijdigheid, wat ook een duurzame eigenschap is. Met de dubbele laag is de mat geschikt als basis voor een baby speelkleed of schokabsorberend voor stapelspellen. Wij geloven dat de mat hier het beste alternatief is voor stoelkussens op de markt.

 

 

 

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel