Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op Zusjez.nl kun je op verschillende manieren betalen:

  • iDEAL;
  • Creditcard;
  • Bancontact;
  • KBC;
  • Belfius;
  • Achteraf betalen via Afterpay (alleen voor Nederland);
  • Vooraf betalen.

Betalen via Sisow | iDeal & meer

Sisow verwerkt de online betalingen van Zusjez. Sisow ondersteunt alle bekende online betaalmethodes zoals iDeal (de meestgebruikte online betaalmethode van Nederland), Bancontact, KBC & Belfius (de meest gebruikte online betaalmethode van Belgie en creditcard (Mastercard en Visa) voor klanten uit de hele wereld. Sisow is gecertificeerde Collectiong Payment Service Provider en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank. Sisow dient zich dus als betaalinstelling aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving te houden. 

In het bestelproces kan je via Sisow jouw bank selecteren en vervolgens word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van jouw bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Zodra je de betaling heb geautoriseerd wordt het bedrag direct van je bankrekening afgeschreven en ontvangt Zusjez hiervan bericht. Zodra de betaling op werkdagen voor 14.00 uur binnen is, zullen wij direct tot verzending van je bestelling overgaan. 

AfterPay | Achteraf betalen

AfterPay voert voor Zusjez het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Afterpay ontvang je na de bestelling een e-mail van Afterpay dat er gebruik wordt gemaakt van hun diensten. Na 3 dagen ontvang je de e-mail met de acceptgiro zodat je kunt overgaan tot betaling binnen het gestelde termijn.

Overboeken | Vooraf betalen

Heb je gekozen voor 'vooraf betalen'? Na het plaatsen van je order ontvang je in de emailbox van ons een factuur. Het factuurbedrag mag je overmaken op ons bankrekeningnummer NL24KNAB0256430225 ten name van Zusjez onder vermelding van het factuurnummer. 

Soms kan het een aantal werkdagen duren voordat de betalingstransactie is verwerkt. Zusjez houdt je bestelling vast voor 5 werkdagen. Mocht na 3 werkdagen geen betaling binnen zijn, dan sturen wij een herinnering dat binnen 2 werkdagen de betaling dient te geschieden. Mocht na 5 werkdagen geen betaling door ons zijn ontvangen, zullen wij de order annuleren. Je ontvangt hiervan een email. De artikelen worden dan weer vrijgegeven voor verkoop en zijn niet meer voor je gereserveerd.   

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel