Veel gestelde vragen over Stapelstein stenen

Zusjez heeft een mooi assortiment Stapelstein stenen, hét speelgoed waarmee kinderen in beweging komen en blijven! Met de stapelbare Stapelstein stenen kunnen kinderen zowel actief als creatief spelen. Hups op of juist over de stenen, bouw een toren met de stenen of ga in de steen zitten en draai rondjes. Het kan en nog veel meer! Hier vind je 'pracktische'informatie over de producten, het onderhoud ervan en waarom Stapelstein stenen niet mogen ontbreken in de speelgoed collectie van kinderen ;-)

Van welk materiaal zijn de stapelstein stenen, board en inside stenen gemaakt?

Stapelstein producten zijn gemaakt van grondstofbesparend EPP. De kunststof is 100% recycleerbaar en vrij van drijfgassen, weekmakers of andere additieven. 

Wat is de draagkacht van het Stapelstein speelgoed?

De Stapelstein stenen wegen 180 gram en kan tot 180 kg dragen. Dus niet alleen de allerkleinste kunnen balanceren maar papa en mama kunnen gerust meedoen ;-) De Stapelstein board is 268 gram en kan tot 120 kg dragen. De Stapelstein Inside elementen kunnen tot 50 kg dragen.

Hoe maak ik de Stapelstein elementen weer schoon?

De Stapelstein elementen kunnen buiten op dezelfde manier worden gebruikt als binnen. Na het spelen kunnen ze worden schoongemaakt met een borstel, water en eventueel zeep. Na contact met water is het raadzaam om de elementen afzonderlijk te plaatsen zodat ze goed kunnen drogen. Maar let op: Vooral de lichte kleuren zijn gevoeliger voor hardnekkig vuil, dat moeilijk te verwijderen kan zijn.

De stapelstenen kunnen ook buiten gebruikt worden. Zijn ze vies geworden gewoon reinigen en afzonderlijk van elkaar lekker laten drogen in het zonnetje. 

Kunnen Stapelstein mee het water en blijven ze drijven?

Jazeker! Stapelstein is ideaal voor waterspelletjes in bad, zwembad of zee. Maar let op de Stapelstein Elements zijn géén drijfmiddelen. En laat ze goed en afzonderlijk drogen voordat je ze opstapelt.
 


Heb je nog vragen over één van de producten van Stapelstein stel ze gerust, wij helpen je graag verder! En ben je helemaal overtuigd van dit balancerende en uitdagende speelgoedmerk bekijk dan onze uitgebreide collectie voor het kiezen van een prachtig speelgoed cadeau. 
 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel