Jellycat knuffeldieren maatgids

Hoe weet ik welke maat Jellycat knuffel ik moet kopen op jullie website? Bij elk item en de verschillende maten (indien van toepassing) staan ​​afmetingen vermeld ter referentie. De meeste afmetingen worden genomen vanaf de bovenkant van het hoofd tot aan de onderkant van de teen, poot of soms de staart. Misschien is enige verdere uitleg nog vereist.

Hoe meet Jellycat hun knuffels op?

Ontdek de diversiteit van Jellycat knuffels, verkrijgbaar in verschillende vormen en maten - van rond tot lang, van klein tot groot, en zowel zittend als liggend! Om je te helpen bij het kiezen van de juiste maat voor jouw favoriete Jellycat, geven wij hier handige informatie om je te helpen!

Op elke productpagina vind je nauwkeurige afmetingen voor de hoogte, breedte en lengte, altijd in die volgorde. Oren en staarten zijn niet opgenomen in de metingen.

Jellycat meetgids vind je bij Zusjez.nl

Voor veel Jellycat knuffels, waaronder de geliefde Bashful Bunny, meet Jellycat de hoogte vanaf de bovenkant van het hoofd tot aan de achterkant van de hiel. De lengte wordt gemeten op het breedste punt van opzij gezien, terwijl de breedte wordt gemeten vanuit het achteraanzicht op het breedste deel van het product.

Bij elke pagina vind je ook informatie over de zithoogte, waarbij de poten niet worden meegerekend. Dit geeft de hoogte van het product aan wanneer het op een oppervlak zit.

Jellycat meetgids vind je bij Zusjez.nl

De Jellycat knuffels worden op dezelfde manier gemeten en zitten vaak op vergelijkbare wijze, dit geldt ook voor de Amuseable knuffel collectie.

Jellycat meetgids vind je bij Zusjez.nl

Sommige Jellycat knuffels zijn ontworpen om te zitten of te staan, zoals de favoriete Jellycat knuffelhonden Munro & Otto. Deze producten worden gemeten met hoogte vanaf de bovenkant van het hoofd tot aan hun voeten, hun breedte over het breedste deel van hun lichaam en hun lengte vanaf het verst naar voren punt tot aan de basis van hun staart (hun staarten zijn niet opgenomen in deze lengtemeting). Hun zithoogte zal hetzelfde zijn als hun hoogte.

Jellycat meetgids vind je bij Zusjez.nl

Sommige Jellycat knuffels, zoals de Jellycat Draken knuffels, liggen plat op hun buik. De hoogte wordt gemeten als het hoogste deel van hun lichaam, terwijl de breedte en lengte worden gemeten vanaf de breedste punten.

Jellycat meetgids vind je bij Zusjez.nl

Voor knuffels met lange tentakels, meten we de hoogte vanaf de bovenkant van het hoofd tot aan de onderkant van de laagste tentakel. De breedte- en lengtemetingen worden genomen vanaf het hoofdgedeelte van het product op het breedste punt, zonder tentakels of poten.

​Jellycat meetgids vind je bij Zusjez.nl​

Al deze informatie helpt je hopelijk de perfecte Jellycat knuffel te kiezen die bij jou past. Mochten er toch nog vragen zijn, stel ze gerust via info@zusjez.nl en wij komen er zo snel mogelijk voor je op terug!
 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel