Meer over het merk Jellycat

 

    Bekijk het assortiment

     Blogs

     Maatgids

     lees  over het merk

 

Jellycat knuffels!

Zusjez heeft een grote collectie Jellycat knuffels. Ontdek alle eigenzinnige schattigheid van de makers van de zachtste knuffels die je ooit hebt geknuffeld en vertroeteld. Jellycat is opgericht in 1999 in Londen en lanceert elke januari en juli vele nieuwe knuffeldesigns. Er is altijd wel iets origineels en eigenzinnigs, maar ook ongelooflijk zacht en weelderig te vinden! Onweerstaanbaar knuffelbaar, geraffineerd maf, hilarisch humoristisch, een perfect cadeau voor alle leeftijden!

Veiligheid & testen

De veiligheid van elk product dat we maken is van het grootste belang voor ons. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u en uw kinderen veilig zijn met ons speelgoed. Elk product dat wij maken, wordt grondig getest volgens de Britse, Amerikaanse, Europese en Australische veiligheidsnormen. Ze dragen zowel het CE-keurmerk als het UKCA-keurmerk als indicatie dat ze deze tests doorstaan.

Leeftijdsgeschiktheid

In sommige gevallen voegen we een leeftijdsgeschiktheidsaanbeveling toe als veiligheidsrichtlijn voor specifieke producten. Dit staat op elke afzonderlijke productpagina op onze website, indien relevant, en is ook toegevoegd aan het label dat in het product is genaaid. Lees alle labels en verwijder alle verpakkingen voordat u een Jellycat-product aan een baby of kind geeft. We raden u ook aan om ons adres te noteren en deze informatie te bewaren voor toekomstig gebruik.

Was- en onderhoudsinstructies

Op elke productpagina op onze website vindt u bovendien onderhoudsinstructies. Bovendien zijn alle afzonderlijke producten voorzien van ingenaaide etiketten met universele was- en onderhoudssymbolen.

Veel van onze producten kunnen op 30 graden in de wasmachine worden gewassen. Sommige moeten met de hand worden gewassen. We raden af ​​om ons speelgoed in de droger te doen, het te strijken en het chemisch te laten reinigen.

 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel