Veel gestelde vragen over Bonikka poppen
 

Wat is een traditionele soft doll en lappenpop?
Een soft doll, ook wel lappenpop genoemd, is traditioneel kinderspeelgoed gemaakt van restjes materiaal. Het is een van de oudste soorten speelgoed die bestaan en dateert al van de Egyptenaren. Ze hebben eenvoudige gelaatstrekken, zachte lichamen en haar.

 

Hoe maak je een Soft Doll schoon?
Onderhoud van het product: Zie productlabel. Veeg het oppervlak van dit speelgoed lichtjes af met zeepwater en een vochtige doek. Als voorzorgsmaatregel regelmatig controleren en niet aan baby's of kinderen geven als ze versleten of beschadigd zijn. Niet in direct zonlicht laten staan.

               

Waar zijn zachte poppen en lappenpoppen van gemaakt?
Onze poppen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder 100% katoen, biologisch katoen, linnen en superzacht polyester. 


Zijn de Bonikka poppen biologisch?
Ja, we hebben verschillende biologische poppen om uit te kiezen. De rest van onze poppen bestaat uit niet-biologisch katoen, linnen en kunstvezels.

 

Zijn de Bonnikka poppen getest op veiligheid?
Ja, dat zijn ze. De Bonikka poppen voldoen allemaal aan de Europese EN71 en Amerikaanse ASTM F963 normen. Bewaar de informatie die bij de Bonikka pop is geleverd voor toekomstig gebruik. Zorg ervoor dat alle verpakking, bevestigingen en sluitingen verwijderd zijn voordat je de pop aan het kind geeft.

 

Voor welke leeftijdsgroepen zijn soft dolls?
Ze zijn echt voor alle leeftijdsgroepen, maar in het bijzonder zijn ze een geweldig troostspeelgoed voor jonge kinderen. Bonikka poppen bieden ook troost aan ouderen en mensen met dementie.

 


Heb je nog vragen over één van de producten van Bonikka stel ze gerust, wij helpen je graag verder! En ben je helemaal overtuigd van dit prachtige en duurzame speelgoedmerk bekijk dan onze uitgebreide collectie voor het kiezen van een prachtig speelgoed cadeau. En wist je al dat wij jouw aankopen graag gratis leuk voor je inpakken? Laat het ons weten in het opmerkingen veld in het winkelwagentje en de Bonikka pop komt leuk verpakt jouw kant op!

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel