Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

MAILEG

Zusjez heeft de leukste collectie van Maileg! Van schattige muizen tot lieve konijnen aan toe. Natuurlijk ontbreken de daarbij behorende accessoires ook niet in onze collectie. Voor wie Maileg niet kent? Maileg creëert een charmante wereld waarin luciferdoosjes bedden voor muisjes zijn en prinsessen thee drinken met elkaar. Het is een wereld waar katten, muizen en konijnen vrienden en vriendinnetjes zijn. Maileg spreekt tot de verbeeldingskracht van elk kind.

Maileg konijn knuffels

Een groot succes zijn de knuffel konijnen die in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Het leuke van Maileg is dat zij bij elk konijn kleding en accessoires hebben. Zo kan je kind het konijn bijvoorbeeld in de avond een pyjamaatje aandoen zodat het konijn heerlijk kan gaan slapen in haar eigen bedje. Maar Maileg heeft ook leuke stoelen, banken, kasten en kledinghangers ontworpen. Er is zelfs een balletschool waar het konijn van jouw kind heerlijk kan gaan dansen. Het leuke van Maileg is dus dat je kunt blijven uitbreiden. 

Maileg muizen knuffeltjes

Ook de muizen in luciferdoosjes of in koffertjes zijn erg leuk en komen in verschillende maten en uitvoeringen. Neem de tent mee en de muizen kunnen ook heerlijk op vakantie. Een paar strandstoelen en een strandhuisje kunnen dan uiteraard ook niet ontbreken. Met de muizen valt dus ook genoeg leuke avonturen te beleven.  

Zusjez heeft overigens niet alleen de konijnen en de muizen van Maileg in haar webboetiek! De stoere vos en het schattige hertje mogen uiteraard ook niet ontbreken. Ook deze bosdieren spreken erg tot de verbeelding van kinderen en zij kunnen met deze knuffels urenlang spelen.  
 

MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

   


 

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel