Sorteer op
Sorteer op

Klamboe | Bedhemel 

Jollein heeft in verschillende kleurden de meest gaafste klamboe's of bedhemels voor boven het ledikant of wiegje van je baby. Een klamboe geeft de baby een beschermd gevoel bij het slapen, maar het staat ook gewoon heel mooi in de babykamer. De klamboe kan aan het haakje aan het plafond worden bevestigd, maar Jollein heeft ook een handige piekstok waar de klamboe aan bevestigd kan worden. De piekstok is er in de kleuren wit en zwart en kan los bij ons worden besteld. 

De klamboe of bedhemel van Jollein kan met de hand worden gewassen en gestreken. De bedhemel kan overigens niet in de droger. In het waslabel staan alle instructies om de klamboe schoon te houden. 

Jollein heeft de klamboe in de kleuren Nougat (beige), ash green (groen), vintage pale pink (oud zachtroze) en caramel. 

MERKEN  Atelier Pierre JuniorAykasaBloomingville miniBonnikaChispumCraffoxDesignClaudEeflillemorEina DesignHeico, Happy HorseJellycatJolleinKids ConceptKid OLand ofKidsLapin & MeLittle DutchLittle & PureMailegMeiya & AlvinMichelle CarslundMiekinVormMies&CoMijksjeMimirellaNoukie'sOyoy miniPetit CollagePetit MonkeyPicca LoulouPom le BonhommePoppie ToysSebraTender Leaf ToysTikiri ToysUitgeverij kinderboekenUp!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel