Blog | Waytoplay speelgoed autobanen

Een kind lekker laten spelen? Dat kan soms best een opgave zijn. Steeds vaker horen wij dat kinderen het liefst uren achter een spelcomputer of tablet willen zitten en dat het soms best een strijd kan zijn om ze er achter vandaag te krijgen. Hoe krijg je je kind dan wel zover dat hij vrijwillig zijn tablet of ander beeldscherm links laat liggen? Waytoplay biedt uitkomst! 

Blog Zusjez | Waytoplay  Blog Zusjez | Waytoplay
Waytoplay speelgoed

De meeste kinderen vinden het hartstikke leuk om met autootjes te spelen, maar het verliest ook weer snel hun interesse. Het rijden met een autootje over de grond, bank of tafel wordt al snel saai. Met de autobanen van Waytoplay wordt het nooit saai! De autobanen komen in losse banen, die je steeds weer anders kunt neerleggen waardoor het spel nooit verveeld. Scheuren maar met die autootjes! 

Hoe werkt Waytoplay

De autobaan van Waytoplay bestaat uit makkelijk neer te leggen baandelen. Er zijn rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes die je als puzzelstukken aan elkaar kan leggen. Laat je kind ontdekken welke wegen er allemaal mogelijk zijn! Je kind is ‘king of the road’ van zijn eigen aangelegde autobaan. Je kind wordt nog vindingrijker, creatiever en oplossingsgerichter. Erg handig voor nu en in de toekomst ;-).

De autobanen van Waytoplay zijn gemaakt van rubber en daardoor flexibel en ijzersterk. Door de structuur van rubber kan er overal worden gespeeld. Binnen en buiten! De flexibele baandelen zijn gemaakt van zulk goed materiaal dat het tegen elk weertype kan! Maak dus een prachtige autobaan op het vloerkleed, onder de douche, in de zandbak of op straat. Elke weg is een waytoplay. En zijn de Waytoplay wegdelen vies geworden? Geen probleem ze zijn onverwoestbaar, onder de kraan met een sopje zijn ze zo weer schoon!

Blog Zusjez | Waytoplay
  Blog Zusjez | Waytoplay  Blog Zusjez | Waytoplay

Verschillende sets Waytoplay

Waytoplay heeft meerdere sets rubberen autobanen. Zo is er bijvoorbeeld een snelweg, autobaan en ringweg. Vind je kind het leuk om met een vrachtwagen of een vuilniswagen over de kronkelende wegen van waytoplay te rijden of scheurt jouw kind liever met zijn politieautootje achter de boeven aan die in een rode speelgoed auto proberen te ontsnappen! Het 'open ended' speelgoed prikkelt de creativiteit en fantasie van een kind. Geen moeilijke regels, wel uren lang speelplezier. Het combineren van de verschillende autobanen is gelukkig mogelijk. Dus pas op! Waytoplay is eindeloos en naar eigen inzicht aan te vullen ;-). 

          

Waytoplay grand prix

Naast de autobanen heeft Waytoplay ook een heuze grand prix baan! Houdt jouw kind van heel hard rijden, auto races of is hij fan Max Verstappen? De grand prix autobaan van Waytoplay vormt het ideale décor voor de spanning voor de start, bizarre pitstops en stoere inhaal manoeuvres. De 24 racebaan onderdelen passen natuurlijk ook op de andere wegdelen van Waytoplay.  

Blog Zusjez | Waytoplay  Blog Zusjez | Waytoplay
Waytoplay grand prix

Waytoplay houten speelgoed auto

Uiteraard heeft Waytoplay ook leuke speelgoed autootjes om over hun wegen mee te rijden. De Waytoplay autootjes zijn van hout en hebben een leuke retro look! Er zijn verschillende kleuren autootjes te verkrijgen, denk onder onder andere aan blauw en groen. Er is ook een 'ongeverfde' houten auto, mocht je niet zo van de kleur zijn. Maar uiteraard kan er ook met de eigen collectie speelgoed auto’s over de wegen van Waytoplay worden gescheurd :-).
   
Blog Zusjez | Waytoplay  Blog Zusjez | Waytoplay  Blog Zusjez | Waytoplay
Waytoplay speelgoed auto blauw

Ben jij al fan van Waytoplay? Shop hier dan al het leuks van Waytoplay bij Zusjez!


 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel