Scheuren over de autobanen van Waytoplay!

Wil jij ook dat je kinderen lekker gaan spelen? Dat kan soms best een opgave zijn. De televisie, spelcomputer of tablet oefent een magische kracht uit op kinderen en ze zijn er maar lastig achter vandaag te krijgen. Waytoplay biedt uitkomst! De meeste kinderen vinden het harstikke leuk om met autootjes te spelen, maar het verliest ook weer snel hun interesse. Het rijden met een autootje over de grond, bank of tafel wordt al snel saai. Met de autobanen van Waytoplay wordt het nooit saai! De autobanen komen in losse banen, die je steeds weer anders kunt neerleggen. Scheuren maar met die autootjes! 


Hoe werkt Waytoplay

De autobaan van Waytoplay bestaat uit makkelijk neer te leggen baandelen. Er zijn rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes die je als puzzelstukken aan elkaar kan leggen. Laat je kind ontdekken welke wegen er allemaal mogelijk zijn! Je kind is ‘king of the road’ van zijn eigen aangelegde autobaan. Je kind wordt nog vindingrijker, creatiever en oplossingsgerichter. Erg handig voor nu en in de toekomst ;-).

De autobanen van Waytoplay zijn gemaakt van rubber en daardoor flexibel en ijzersterk. Door de structuur van rubber kan er overal worden gespeeld. Binnen en buiten! Op het vloerkleed, onder de douche, in de zandbak of op straat; elke weg is een waytoplay. En zijn de Waytoplay wegdelen vies geworden? Geen probleem ze zijn onverwoestbaar, onder de kraan met een sopje zijn ze zo weer schoon!

          

Verschillende sets Waytoplay

Waytoplay heeft meerdere sets rubberen autobanen. Er is een snelweg, autobaan, ringweg en zelfs een grand prix! De verschillende sets kunnen met elkaar worden gecombineerd. Dus pas op! Waytoplay is eindeloos en naar eigen inzicht aan te vullen ;-).

          

Sinds 2020 is er ook een Road to Recovery. Speciaal voor de hulptroepen is deze weg in het leven geroepen. Over deze weg schieten ambulances, brandweerwagens of politieauto’s te hulp! De Road to Recovery verschilt wel van de andere autobanen van Waytoplay. De wegdelen zijn gemaakt van gerecycled karton en is dus speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Leuk detail op de achterkant van de wegdelen kunnen kinderen zelf tekenen, schrijven of iets krabbelen! Ondanks dat de Road to Recovery van ander materiaal is gemaakt, past het perfect op alle andere flexibele en rubberen speelgoedwegen.

     

Uiteraard heeft Waytoplay ook leuke autootjes om over hun wegen mee te rijden. De Waytoplay autootjes zijn van hout en hebben een leuke retro look! Maar uiteraard kan er ook met de eigen collectie speelgoed auto’s over de wegen van Waytoplay worden gescheurd :-).

Ben jij al fan van Waytoplay? Shop hier dan al het leuks van Waytoplay bij Zusjez!

© 2017 - 2022 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel