Meer over het merk Bonnika poppen

 

     FAQ

    Bekijk het assortiment

     lees  over het merk


Bonikka | De leukste poppen 

De handgemaakte poppen van Bonikka zijn mooi, flexibel, zacht en binnen no time het beste vriendinnetje van jouw kind. Doordat de pop zo lekker zacht is,  is het al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Kinderen kunnen uren spelen met een of misschien wel meerdere Bonnika poppen. Heerlijk wandelen met de pop in de kinderwagen of in een reiswieg en 's avonds lekker mee in bed. 

De Bonnika poppen komen uit Sri Lanka en een deel van de opbrengst wordt door Bonnika geschonken aan het levensonderhoud van kindjes in een weeshuis dat mede is opgericht door Bonnika. Verder worden alle Bonikka poppen op een etische verantwoorde manier gemaakt doordat ze gebruik maken van gerecyclede matarialen. Zo draagt Bonnika haar steentje bij in een beter mileu en betere samenleving.

De lappenpoppen van Bonikka voldoen volledig aan de huidige veiligheidsnormen. De poppen zijn veilig & huidvriendelijk. Kortom de poppen van Bonikka zijn een prachtig geschenk aan elk kind. Dit alles maakt de Bonnika poppen uniek!

Bonnoka 'Share the love' project

Omdat familie zoveel voor Bonnika betekent, gaan hun harten uit naar degenen die geen eigen familie hebben, en in het bijzonder naar kinderen die wees zijn en misschien niet dezelfde liefde en verzorging krijgen die voor de rest van ons misschien vanzelfsprekend is.

Met dit in gedachten is Bonikka een samenwerkingsverband aangegaan met Viharamahadevi Centre for Child Development Centre, een weeshuis in de buurt van de hoofdfabriek in Biyagama, Sri Lanka. Het centrum is een non-profitorganisatie die voorziet in de behoeften van meisjes tussen 5 en 18 jaar door te zorgen voor voedsel, huisvesting en kleding voor de meisjes onder hun hoede.

Bij elke Bonikka aankoop wordt een deel van de verkoop gedoneerd om de kosten van het levensonderhoud van de meisjes in deze faciliteit te subsidiëren. Een prachtig initiatief vinden wij bij Zusjez ;-)

          


Bonnika poppen zijn milieubewust

Wat betekent biologisch? Simpel gezegd worden biologische producten geteeld zonder gebruik van pesticiden, synthetische meststoffen, rioolslib, genetisch gemodificeerde organismen of ioniserende straling. Daarom is een biologische knuffel er een die gemaakt is van biologische stoffen zoals katoen, hennep, zijde of wol.

De biologische poppen van Bonikka zijn meestal gemaakt van biologisch katoen. Onder biologisch katoen verstaan we katoen dat afkomstig is van niet-genetisch gemanipuleerde planten zonder het gebruik van de hierboven genoemde chemische toevoegingen. 

Hoe wordt dit gedaan? Boeren gebruiken gecomposteerde mest en cover-crops ter vervanging van synthetische meststoffen. Er worden innovatieve onkruidverdelgingsstrategieën gebruikt in plaats van herbiciden. Nuttige insecten en vanggewassen worden gebruikt om plagen te bestrijden.

Biologisch telen kost meer tijd, vereist meer kennis en vaardigheid en kost, voorlopig althans, iets meer. Maar het is het waard omdat het geen verborgen kosten voor het milieu met zich meebrengt. 71 en US ASTM F963 standaarden. Bij Zusjez geven wij het speelgoed dat duurzaam wordt vervaardigd onderstaand logo mee. Bonnika poppen worden vervaardigd met Gots biologisch textiel. Deze standaard voor biologisch textiel heeft betrekking op de productie, verwerking, fabricage, verpakking, etikettering, export, import en distributie van alle natuurlijke vezels.


Heb je nog vragen over één van de producten van Bonikka stel ze gerust, wij helpen je graag verder! En ben je helemaal overtuigd van dit prachtige en duurzame speelgoedmerk bekijk dan onze uitgebreide collectie voor het kiezen van een prachtig speelgoed cadeau. En wist je al dat wij jouw aankopen graag gratis leuk voor je inpakken? Laat het ons weten in het opmerkingen veld in het winkelwagentje en de Bonikka pop komt leuk verpakt jouw kant op!      

 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel